CONTACTEER ONS

INSTALLATIE EN RENOVATIE VAN UW PLAT DAK

Roofing, de ideale dakbedekking voor platte daken 

De populariteit van platte daken is geen verrassend fenomeen. Vandaag zijn materialen meer dan ooit waterdicht en hebben ze een sterke isolatiefunctie. De plaatsing van platte daken met roofing in de regio van Boom nodigt ook uit voor het plaatsen van lichtkoepels of lichtstraten. 

Nieuwbouw en renovatie 

Met jarenlange ervaring op de teller heeft Dakwerken MG een karrenvracht knowhow in het plaatsen van platte daken, zowel bij nieuwbouwpanden als renovatiewerken. De draagstructuur wordt gevormd in hout of metaal. 

Bitumen 

De levensduur van uw plat dak is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de roofing en de vakkundige plaatsing. Daarom werkt Dakwerken MG alleen met de beste kwaliteitsmerken. Bitumen is de ideale dakbedekking voor een waterdicht plat dak. Het biedt verschillende voordelen. Deze materialen kunnen zowel voor nieuwbouw als renovatie worden toegepast. 

Neem contact op 

U kunt uw huis zo mooi inrichten als u wil, maar zonder een stevig en goed isolerend dak komt u niet ver. Wilt u een nieuw plat dak laten plaatsen of is uw bestaand plat dak aan herstelling toe? Contacteer Dakwerken MG voor een perfecte installatie.