Dakwerken MG

Platte daken, Dakrenovatie, Dakgoot, Lichtkoepel

Contacteer ons Bel ons
Installatie en renovatie van uw plat dak

Roofing, de ideale dakbedekking voor platte daken

De populariteit van platte daken is geen onverwacht fenomeen. Vandaag de dag zijn materialen meer dan ooit waterdicht en hebben ze een sterke isolatiefunctie. De plaatsing van platte daken met roofing in de regio van Boom nodigt ook uit voor het plaatsen van lichtkoepels- of straten.

Nieuwbouw en renovatie

Met meer dan een handvol jaren ervaring op de teller heeft Dakwerken MG een karrenvracht knowhow in het plaatsen van platte daken, zowel bij nieuwbouwpanden als renovatiewerken. De draagstructuur wordt gevormd in hout of metaal.

Bitumen

De levensduur van uw plat dak is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de roofing en de vakkundige plaatsing. Daarom werkt Dakwerken MG alleen met de beste kwaliteitsmerken. Bitumen is een ideale dakbedekking voor een waterdicht plat dak. Het biedt verschillende voordelen. Deze materialen kunnen zowel voor nieuwbouw als renovatie worden toegepast.

Neem contact op

U kan uw huis zo mooi inrichten als u wil, maar zonder een stevig en goed isolerend dak is er niet zo veel aan. Wil u een nieuw plat dak laten plaatsen of uw bestaand plat dak is aan herstelling toe? Contacteer Dakwerken MG voor een perfecte installatie.